Pana unde poate ajunge talibanismul mediatic …


PS: pana la urma, acum se vede cel mai bine cat de „profesionist” isi fac jurnalistii de la Tandarica 3 TV meseria … Indiferent ca vorbesc cu un manechin, o caricatura desenata pe hartie, un scaun, un perete sau mai stiu eu ce altceva ei isi fac „numarul” cu aceeasi abnegatie, daruire si spirit recunoscator „iubitului conducator”.

Ma intreb unde este CNA-ul daca mai exista asa ceva, unde este organismul de autocontrol al presei daca mai exista asa ceva, unde sunt oamenii de cultura si de bun simt din Romania daca mai exista asa ceva …

PS2: Nici Realitatea nu este departe. Ne prezinta cu voiosie „frunza” Elenei Udrea … Alooooooooo!!! BBC-ul!!!

8 Responses to Pana unde poate ajunge talibanismul mediatic …

  1. Sorin spune:

    Dar despre B1TV ,mai precis despre emisiunea Evenimentul Zilei,unde presteaza in tandem la tucalul puterii resapatul Turcescu si reevaluatul Cristoiu-apropo acum ce parere ai despre Cristoiu?-ce spui?
    Sau despre 10TV (era sa scriu altceva ) al carei singur motiv de existenta este Nasul ?
    Astea da televiziuni ,astea da emisiuni!
    Sau despre deontologii de la TVR care de cand cu vesnica tanara pensionara Culcer,nu mai prididesc de dat cu limba pe dosul puterii pe toate canalele: TVR1,TVR2 si mai noua televiziune de „nisa „TVRINFO cu varfurile de lance Mircea Marian si Ioana Lupea ?
    Ceva de spus despre astia ,nimic?
    Hai pronunta-te ! Dar echidistant si impartial cu te tii sau cum ai vrea sa te percepem..

    • poweraxxel spune:

      Sa inteleg ca te deranjeaza practicile puterii nu? Daca da, atunci de ce opozitia este mai buna pentru ca face exact aceleasi lucruri? Opozitia trebuia sa fie exact opusul. In realitate, acestia bifeaza unul cate unul toate punctele pentru care puterea este hulita. In cazul asta care este deosebirea? De ce opozitia este alternativa cand practica aceleasi lucruri pe care le blameaza la actuala putere?
      Si inca ceva! De ce Cristoiu sau Turcescu sunt toxici, pe cand unul ca Ciutacu isi selecteaza comentariile pe blog alegandu-le numai pe cele de lauda? Care este diferenta??? Despre alti „intacti” nu ma pronunt eu, se pronunta jurnalisti vechi, exprimandu-si dispretul si sictirul pentru mizeria in care au aruncat notiunea de jurnalism …

      • Sorin spune:

        Pai n-ai inteles nimic.Iti sugeram,sau ma rog ia-o cum vrei,sa judeci cu aceeasi unitate de masura toate emisiunile de tip talkshow ,nu numai pe cele care critica puterea.Dar vad ca esti inhamat la acelasi edec la care trag si cei pe care nu indraznesti sa ii critici.

        • poweraxxel spune:

          Pentru faptul ca nu ii critic nu inseamna ca ii laud. Pur si simplu nu ii pretuiesc destul cat sa merite lauda mea, dupa cum nu sunt nici cei mai josnici pe care sa simt nevoia sa ii critic. Asadar, cate „documente” demonstrate ca mincinoase au prezentat in direct, la ore de maxima audienta Turcescu si Cristoiu si cate au prezentat RTV si A3? Eu nu stiu decat de la talibanii USL astfel de magarii realizate. Daca tu stii de la Turcescu si Cristoiu, te rog sa le descrii. Altfel, nu esti decat un partizan fara creier inrolat la caruta mascaricilor aia fara sa gandesti macar cu un neuron al tau, propriu si personal …

        • poweraxxel spune:

          Si mai mult, sa inteleg ca acest Cristoiu era bun cand il injura pe Basescu la Antena 3 iar acum nu mai este ca nu il mai injura? Sa inteleg ca pentru tine un ziarist este bun numai daca il injura pe Basescu? Pai ala nu mai este ziarist, este USL-ist! Si atunci de ce comparam merele cu perele???
          Asadar, „reevaluari” face nu numai Basescu, ci faceti si voi …

          • Sorin spune:

            Doua televiziuni „bune” (= cu doua emisiuni)-10TV adica Nasul si respectiv Evenimentul Zilei de la B1TV- nu fac cat macar una singura din alea „rele”.Poate asa se explica si excesul de fiere din ficatii talibanilor portocalii.Indiferent cate televiziuni „alternative” ar inventa,tot la cele doua „rau famate” se uita si au insomnii din cauza lor..
            Pe de alta parte,desi este blogul tau ,ma vad nevoit sa iti atrag atentia ca nu am facut nicio referire la capacitatea cutiei tale craniene si nici la numarul de neuroni pe care ii utilizezi de obicei.
            Ca atare, reactia ta furibunda – specifica de altfel,celor indragostiti de o anumita culoare din ce in ce mai putin la moda-ma determina sa te rog sa abandonezi tonul asta,macar in ceea ce priveste persoana mea.
            In rest numai de bine,si… succes( uri) in osanalele „impartiale” aduse puterii.

            • poweraxxel spune:

              Despre ce vorbim aici? Comparam 10 TV si B1 TV cu Antena 3? Vorbim despre Antena 3 care se lauda cu recorduri de audienta desi toata lumea stie ca traieste din banii lui Voiculescu, pentru a sluji interesele acestuia ambalate in minciuna potrivit careia ne slujeste interesele noastre. Cred ca sunt disperati talibanii aia de se compara cu televiziuni care ruleaza o buna parte din emisie teleshopping … Daca dumneata ii consideri „jurnalisti” este problema dumitale, eu unul nu pot considera jurnalist pe cineva care imi prezinta documente false iar cand se descopera nu are nici macar puterea de a recunoaste …
              Despre poezia din finalul comentariului tau … imi provoaca doar greata. Ati ajuns sa comentati cu cuvintele altora. Nu mai aveti nici macar opiniile voastre. V-au spalat complet creierul …

              • Sorin spune:

                Pentru ca in finalul comentariului anterior te rugam sa te abtii a mai face consideratii visavis de capacitatile intelectului meu,dar tu numa nu si nu,ma vad nevoit sa iti spun ca nu esti decat un mare … prostanac cu pretentii.
                P.S. Cum a fost la nunta odraslei reevaluatului,numai intre voi aia albi in cerul gurii?

Lasă un comentariu