De la o prostie la alta, spre victoria finala … Sau nu!


Inca se mai intreaba lumea de ce USL nu poate accede la putere. Printr-e multele motive, alegatorii nu au uitat ce inseamna PSD. Vedem zilele acestea in cazul Severin. Mai mult, pentru ca nu isi dezvaluise demult o alta fata, aceea a directivelor si indicatiilor date presei, PSD nu se poate abtine nici macar in opozitie! Va inchipuiti ce poate face la putere?

pesurse.com ne prezinta o scrisoare …

reminiscente

Ponta n-a avut curajul sa o trimita „deschisa”. Si sunt convins ca a rezolvat situatia PSD, care a confirmat inca odata ca parlamentarii romani sunt printr-e cei mai corupti din Europa. Incercad sa mute tema „Severin” la tema „Anastase”, PSD nu face decat sa confirme atitudinea politicienilor romani care se scuza acuzand pe altii si care se potriveste manusa acuzelor lui Traian Basescu. De acum incepand, oare pe cina vor crede parlamentarii europeni: pe Basescu sau pe Ponta? Incercarea PSD-ului nu este decat de ochii lumii, pentru spalarea imaginii in plan intern. Pe plan extern, sunt la pamant acolo unde ne-a luat si pe noi ceilalti.

PS: lasand la o parte partinirea de care da dovada cateodata actorul principal al site-ului de mai sus, il felicit pentru prospetimea si promptitudinea (cu unele exceptii) informatiilor.

PS2: PE se gandeste tot mai serios la introducerea unui cod obligatoriu de conduita ca urmare a cazului Severin. Se vede treaba ca occidentalii nu s-au gandit pana unde poate merge „democratia” estica, cu predilectie romaneasca! Poate acum inteleg si politicienii romani de ce este parlamentul nostru vazut asa cum este vazut … Poate acum, odata impus acest cod in PE, il vom putea importa si la noi, reusind astfel ceea ce romanii n-au reusit de cand politicienii astia „de dambovita” sunt la putere si nu mai scapam de ei in asteptarea reformei … Nesimtirea politicienilor romani, de la putere sau opozitie, se vede acum in toata splendoarea ei …

1 Responses to De la o prostie la alta, spre victoria finala … Sau nu!

  1. Haydee-Tamara Bunke-Bider spune:

    Ha, ha! Ponta isi inchipuie ca poate sa dea ordine la Adevarul precum Hrebenciuc pe vremuri! O, tempora! Cred ca Ponta e chiar mai in masura decat Geoana sa ne spuna daca e rau tare sa fii prost.
    In ce priveste cazul Severin … cand stii profilul unui pesedist de frunte, Severin e banal

Lasă un comentariu