Dovada „dictaturii”…


Cum era de asteptat, antenistii o iau pe urmele lui Severin intr-o intrecere a penibilitatii …

Citez mai jos o stire aparuta pe IMPACTNEWS:

„După ce duminică Traian Băsescu a acordat un interviul în exclusivitate TVR-ului, posturile Realitatea TV şi Antena 3 au solicitat la rândul lor interviuri cu preşedintele. Surprinzător, Traian Băsescu a acceptat, dar a impus anumite condiţii. Realitatea TV a fost de acord cu condiţiile impuse de preşedinte, însă Mihai Gâdea nu le-a acceptat şi astfel Antena 3 nu a mai realizat interviul cu preşedintele Traian Băsescu.
După intervenţia preşedintelui de duminică de la TVR, Realitatea TV şi Antena 3 au reproşat Administraţiei Prezidenţiale că nu a organizat o conferinţă de presă, dată fiind importanţă subiectului. Răspunsul a fost clar: doar TVR a transmis solicitare scrisă.
Televiziunile „mogulilor” s-au conformat procedurii, au trimis solicitările şi, surprinzător, Traian Băsescu şi-a dat acceptul pentru două interviuri, dar în anumite condiţii: interviul trebuia luat la Cotroceni, tema – Libia şi moderatorii impuşi.
Realitatea TV a fost de acord în timp ce directorul executiv al Antenei 3, Mihai Gâdea, a spus nu.
Potrivit lui Gâdea, Antena 3 s-ar fi decredibilizat dacă ar fi acceptat condiţiile lui Traian Băsescu. În primul rând, Mihai Gâdea şi-ar fi dorit ca interviul cu Traian Băsescu să aibă loc în studioul televiziunii, iar moderatorul să fie altcineva decât Sorina Matei, reporterul acreditat la Cotroceni, pe care Traian Băsescu l-a cerut în mod expres.
Poziţia lui Mihai Gâdea a nemulţumit-o însă pe Sorina Matei, jurnalistă care, deşi reprezintă Antena 3 la Cotroceni, se află în relaţii foarte bune cu purtătorul de cuvânt Valeriu Turcan. Sorina Matei este şi şefa secţiei politic de la Antena.
Discuţiile tensionate din Antena 3 ne-au fost confirmate chiar de către Mihai Gâdea.
De cealaltă parte, la Realitatea TV, condiţiile preşedintelui nu au deranjat pe nimeni chiar dacă realizatorul Cătălin Striblea, cel care va lua interviul cu Traian Băsescu din această seară, este cunoscut pentru legăturile sale mai vechi cu factorii de la Cotroceni.”

(http://www.impactnews.ro/News/EXCLUSIV-Mihai-G%C3%A2dea-nu-a-l%C4%83sat-Antena-3-la-Cotroceni-50472)

Eu unul nu mai inteleg nimic din dictatura asta. Dusmanul nu mai este Basescu ci sluga angajatul mogulului (Gadea), iar dictatura nu mai este dictatura ci autocenzura …

PS: dupa cateva update-uri, exista explicatia incidentului direct de la sursa

http://sorinamatei.blogspot.com/2011/03/adevarul.html

Reclame

One Response to Dovada „dictaturii”…

  1. bella spune:

    citeste adevarul aici:
    http://sorinamatei.blogspot.com/2011/03/adevarul.html
    inca odata gidea e de kkt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: