Dilema unui liberal …


Dupa ce incepuse cat se poate de corect, nu a reusit sa se desparta de demagogie … In final, populismul si demagogia l-au indepartat brutal de liberalism … In final, programul lui arata ca cel al celui de stanga! Dati-le salarii si pensii domnule liberal, celor angajati in ultimul regim „liberal”! Pentru cei din privat, voi, care culmea sunteti si liberali, va luptati numai cu numele! Va solidarizati cu greva sindicalistilor care primesc moca, dar cu noi, cei din privat, care producem banii, cand va solidarizati? Daca noi, iesim in strada impotriva sindicalistilor pe care noi ii platim, de parte cui veti fi?

PS: am vazut in ultima vreme o promovare tot mai insistenta a melodiei de la B.U.G. Tot respectul pentru ceea ce au insemnat ei, dar in vremurile de azi vad ca tin si ei neaparat sa se reduca la nimic … Melodia lor va sfarsi la fel de lamentabil ca a altora (va mai amintiti campania „Noi vrem respect!”) … Caci mesajul este aiurea si partinitor pentru unele partide care de altfel s-au si grabit sa il promoveze! Tataee, voi ati fost in frunte prin propriile puteri!!! Santeti simbolul unei vointe comune, antipartidica!!! Cum se face ca ati ajuns sa fiti partinitori? Cum de ati ales sa renuntati la acea imagine care facea sa rezoneze pe oricine? Alierea cu un partid sau altul, va compromite chiar si in fata vechilor melodii … V-ati aliat chiar cu cei pe care ii demonizati si acuzati … Pacat!!!

PS2:

Uimitor!!!

Internetul este cu adevarat cel mai bun serviciu de informatii!!!!

Iata exemplul!

Joi, Traian Basescu acuza unii lideri de sindicate de intelegeri ascunse cu partide politice din opozitie! Vineri, PNL neaga vehenet implicarea lor. La cateva ore, lideri sindicali isi exprima public faptul ca au dreptul sa vorbeasca cu orice partid doresc (dar la vedere zic eu …). Apoi, la alte cateva ore, PSD declara ca se va implica direct in protestele sindicale!!! La acestea, merita adaugat faptul ca unii lideri sunt inclusi in PSD intr-o forma sau alta!!! (Numele unor sefi de sindicate chiar au fost vehiculate de curand, ca fiind membri PSD)! Credeti ca astfel, sindicatele pot fi folosite in interesul partidului in ale caror randuri se regasesc liderii de sindicat? (intrebarea este retorica bineanteles …)

Lasă un comentariu