PDL … vazut din afara.


Garda veche urmeaza sa cada …

Probabil ca vechea garda a PDL este gata sa cada la pace cu opozitia (cu toata mizeria in care s-au scaldat oricum impreuna de atata timp). De ce cred asta? Datorita aplombului cu care trusturile mogulilor sugereaza ca Basescu este in spatele colectarii banilor din vami, ataca numai pe Traian Basescu si pe cei asociati lui din PDL (garda noua). Desi incepusera campanii violente la adresa numelor din garda veche, deodata au „uitat” aceste nume (Videanu, Blaga sau Berceanu) si se concentreaza cu precadere pe numele din jurul lui Traian Basescu (Boc, Udrea). In presa mogulilor nu mai exista nici o referinta la BVB!!!

DGIPI a fost „evitat” in ancheta si nu au mai existat scurgeri. In DGIPI au fost numiti oameni pe vremea cand BVB era in voga. Este lesne de inteles catre cine s-ar fi realizat scurgerile, dar in nici un caz catre Basescu.

Numele din vechea garda sunt deja de mult timp in viata politica, si mai mult ca sigur implicate in coruptia cu care trebuie sa lupte actuala anticoruptie. La un moment dat, unele dezvaluiri ii vor lovi mai mult sau mai putin … Din moment ce nu vor sa se retraga singuri si sa lase locul altora noi, imaginea partidului va fi afectata oricum.

Este de preferat o sciziune. O taietura calculata, scurta, adanca si curata.

A. Ursu de la RTV se chinuie sa introduca in mintea romanilor o idee. Aceea ca fara PDL Basescu este nimic. Urmeaza sa laude garda veche din PDL si apoi sa afirme ca de fapt PDL-ul care conteaza este constituit din garda veche. Un viitor esec. Tocmai pentru ca, la fel ca intotdeauna, „deontologii” se chinuie sa manipuleze implantand idei despre care tot poporul stie ca sunt false! De fapt, PDL este ceea ce este datorita lui Basescu si nu invers! PDL este un partid cu o masinarie excelenta, insa ii lipseste exact „metronomul” … Acel „metronom” este Basescu.

4 Responses to PDL … vazut din afara.

  1. Leon cel Treaz spune:

    @

    bine, astept.

  2. Leon cel Treaz spune:

    @

    foarte interesant, dar infirm ce spui, in ceea ce ma priveste personal.

    ma preocupa mult miscarile BVB

    tocmai am publicat in AC, date despre cele 7 dosare ale lui Blaga.

  3. TANO spune:

    sa asteptam congresul.daca castiga blaga sefia partidul se rupe, daca castiga basescu prin intermediul lui boc, atunci aripa BVB va fii marginalizata si carne de tun pentru DNA

Lasă un comentariu