Realitati politice actuale …


Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca USL incurajeaza dialogul cu opozitia, in special pe teme economice, fiind dispusa sa aiba intalniri cu reprezentantii opozitiei pentru a discuta propunerile avansate de aceasta.

Victor Ponta este nimeni altul decat unul din liderii formatiunii politice care cu numai un an jumatate in urma refuza sa discute din opozitie cu puterea. Este unul din cei 2 lideri ai puterii venite in fruntea Romaniei de aproape un an si jumatate cu ajutorul uni manipulari si a unei supuneri orbesti a unei mari parti a presei din Romania. Al unei puteri de 70 % la guvernare. Al unei puteri politice care a venit la putere cu promisiuni desarte, cu minciuni si amagiri. Astazi, acel Victor Ponta isi incheie lupta de a demonstra ca are solutii si are capacitatea de a face ceea ce destul timp a mintit ca poate face.

Se pare ca piesa de teatru jucata si cu ajutorul multor televiziuni „de stiri” avand in roluri principale niste „valori” precum Ponta si Antonescu se apropie de sfarsit. Degeaba se agita USL-istii ca Basescu a furat startul campaniei electorale. Basescu a stat la cutie atat cat a fost necesar. Momentul ales sa iasa din nou in scena nu este unul gresit cum sustin niste trompete USL-iste in presa din ce in ce mai subtire fidela. Momentul este ideal atat pentru alegerile ce vor urma cat si pentru saturatia populatiei fata de magariile USL-iste. Este o prostie sa il acuzi ca face asta si sa nu tii cont de tampeniile facute de USL-isti. Iar pe prostiile acestora se va ridica Traian Basescu din nou. „I-am ciuruit” a fost doar un preambul. Expresia a fost folosita la ultimele alegeri prezidentiale, dar cel mai bine se va aplica acum …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: