Activistii din presa ai USL-ului isi arata fata unul cate unul …


Cand te uiti la jurnalistii din presa USL-ista cum blameaza B1, EVZ si Hotnews de activism in favoarea PDL-ului si a lui Basescu, iti inchipui ca ei sunt sfantii breslei jurnalistilor.

In realitatea, niste activisti arunca cu noroi nu numai in politicienii dedicati, ci chiar in colegii lor. Pentru ca in timp ce ii blameaza pe ceilalti, ei sunt mult mai supusi taberei politice opuse.

Ipocrizia vremurilor este sa vedem USL-istii din presa cum blameaza cealalta parte a presei de supunere in fata portocaliilor …

Astazi, inca un USL-ist notoriu isi arata fata si incaseaza plata pentru prestatia din ultimele batalii politice.

„Jurnalistul Radu Soviani va fi purtător de cuvânt la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), instituţie înfiinţată la finalul lunii aprilie, prin preluarea activităţii CNVM, CSA şi CSSPP.”

Desigur, s-a inventat si scuza care sa ii justifice cadoul primit…

” De la momentul în care Dan Suciu a sărit dintr-o barcă în alta (din jurnalist la Money Channel a devenit purtător de cuvânt la Guvern), mişcarea lui Soviani nu este decât epigonică …”

Numai ca nu se zice nimic despre existenta rudei aflate in ministerul de finante care il alimenta pe Soviani Radu cu informatii cu care acesta sa loveasca zilnic si constant in guvernarea PDL … Lucru pe care Dan Suciu nu l-a facut. Exista si o diferenta de valoare intre cei doi, nu numai de conduita … Unul si-a meritat locul pentru analizele proprii si modul de gandire, celalalt pentru relatiile pe care le avea si interesul angajatorului de a il folosi in lupta politica.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: