Digi 24 si politica pro-tv-ista din perioada Nastase …


Despre unele posturi de stiri se vorbeste poate mai mult decat merita in perioada aceasta. Depre unul insa prea putin …

De ceva vreme urmaresc cu atentie Digi 24. Si nu pot sa nu imi amintesc de perioada de non-combat aplicata de ProTV in vremea prim-ministrului A. Nastase.

Incercarea de detensionare a oricarui potential conflict al societatii civile cu actuala putere politica prin mutarea atentiei si lansarea unor discutii pe subiecte departate de natura acestor conflicte, adica exact opusul a ceea ce desfasurau cu putere Antena 3, Realitatea TV si RTV in vremea Boc-Ungureanu. Relatarea unor decizii cu o obiectivitate ce ascunde de fapt subiectivitatea de a nu comenta decizii criticabile sub umbrela unui jurnalism profesionist.

Explicatia pentru aceasta atitudine de non-combat si acoperire a agendei publice cu teme de adormire a aparut in presa acum ceva zile …

„Compania care are aproape trei milioane de abonaţi, RCS&RCS, a luat anul trecut decizia să sponsorizeze campania electorală a USL. Potrivit datelor oficiale, ea se află pe locul cinci în topul celor mai mari donatori pentru USL dintre persoanele juridice. Valoarea totală a donaţiilor primite de USL în 2012 a fost de 2.193.124 lei.” (gandul.info)

Urmeaza sa aflam si avantajul pe care RCS&RDS il capata pentru aceste sponsorizari si non-combatul facut …

PS: poate fi vorba despre UPC, poate despre NetCity, poate despre altele …

PS2: acum observ si un articol pe antena 3 … Presupun ca RDS&RCS se inscrie in tabara Ponta a USL din moment ce „cainele de paza” al taberei Antonescu inteapa iar RDS&RCS … De altfel, Intact are o mai veche problema cu operatorul de cablu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: