Concluzii inainte de final …


Cand lucrurile au devenit clare …

– s-a lamurit problema numarului total al alegatorilor, precum si „sustinerea” celor care au dorit suspendarea lui Basescu fata de USL … Numarul total al alegatorilor a fost cel utilizat mereu, USL n-a mai facut nici o referire la numarul vehiculat postreferendum. Numarul votantilor anti-Basescu de la referendum nu s-a regasit in cadrul sustinatorilor USL.

– ARD ar face bina sa se retraga din parlament. Decat un simulacru de opozitie care sa faca pe placul noilor guvernanti mai bine fara … Liderii ARD care intra in parlament de pe locurile 2-3 nu isi merita locul, asa dupa cum sustineau si despre Crin Antonescu la alegerile din 2008. Mitul potrivit caruia Blaga este organizatorul ideal al PDL s-a spulberat, fiind de fapt zdruncinat inca de la locale.

– Ca si data trecuta, actualul parlament nu reprezinta majoritatea romanilor, ci doar minoritatea celor care au considerat ca au pe cine vota si au fost la vot … Procentul celor prezenti la vot a fost sub 50 %. Cu toate ca legea spune ca numai cei care merg la vot conteaza, este cel putin imoral ca o tara sa fie condusa de reprezentanti alesi de o minoritate.

– Noul parlament reflecta in majoritate caracterul majoritatii celor care l-au ales (mincinosi, incompetenti, condamnati penal, inculti, etc.) … Despre nivelul majoritatii votantilor s-a vorbit destul. Unii refuza sa accepte aceasta realitate sau cauta sa gaseasca scuze votantilor. Pana la urma concluzia este ca, vinovati sau fara vina, 10 insi care considera ca soarele se invarte in jurul pamantului decid soarta altor 5 care stiu ca lucrurile stau de fapt invers dar sunt incapabili sa gaseasca o cale de a face cunoscut lucrul acesta.

– Noul guvern USL nu se mai poate plange (sau poate?) de proasta guvernare a politicieilor anteriori (din moment ce tot ei au fost la guvernare inainte de alegeri) … Ar fi o ipocrizie ca guvernul Ponta 2 sa se planga de guvernul Ponta 1 sau de guvernul Ungureanu sarind peste guvernul Ponta 1.

– Urmeaza masuri de guvernare „sanatoase”, contrare celor care au dus tara in „dezastru”: reducerea si TVA diferentiat, reducerea taxelor si impozitelor, o noua lege a sanatatii diferita de cea propusa de PDL, regionalizarea diferita de propunerea PDL, bla bla … USL are de indeplinit o groaza de promisiuni.

– La televiziunile aservite USL va incepe Cantarea Romaniei. Singurul, ProTV va creste puternic in clasamentele media, axat pe singurul domeniu in care se va mai putea manifesta resentimentul populatiei fata de noii guvernanti, pamfletul … A disparut principalul pilon pe care televiziunile USL-iste corsetau „adevaruri” si „realitati” partinitoare. USL este la putere cu toata forta, in toate structurile statului. Lipsiti de realizari, cu promisiuni uitate si idealuri nerealizate audientele televiziunilor din dotare care trambitau exact opusul vor scade. Respectivele televiziuni nu mai pot critica puterea actuala, fiind de-ai lor, dar nici regimul Basescu acesta fiind desfiintat de actualele alegeri parlamentare. Ca urmare, nu le mai ramane decat can-canul si negarea realitatii prin distorsionarea spre penibil a acesteia.

Reclame

2 Responses to Concluzii inainte de final …

  1. Viorica Dobre spune:

    Un popor de antenizati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: