Alegerile parlamentare = teatru TV …


Update:

Geopol        (Realitatea TV) CSCI       (Romania TV) CCSB              (Antena 3) CURS     (TVR) CSOP             (B1 TV)
         
Total Total: Total: Total: Total
         
USL- 57% USL- 57% USL – 57,55% USL- 57,58% USL – 54%
ARD- 18% ARD- 21% ARD – 19,3% ARD- 18,87% ARD – 19%
PPDD- 14% PPDD- 11% PPDD – 14,1% PPDD- 13% PPDD – 10%
UDMR- 5% UDMR- 5% UDMR – 5,15% UDMR- 5,16% UDMR – 5%

Acum sa vedem cine are dreptate …

Ca o prima observatie, grupul televiziunilor USL-iste Realitatea TV, Romania TV, Antena 3 si a televiziunii de stat aservita puterii (USL in cazul de fata) plaseaza USL-ul milimetric la acelasi nivel. Cu exceptia TVR care la momentul respectiv era in tabara adversa, la fel s-a intamplat si la alegerile prezidentiale.

–––––––––––

Mai este o ora si incepe ultimul act al piesei. Acela in care USL va „aranja lucrurile” astfel incat rezultatele oficiale sa se potriveasca exit-poll-urilor majoritare. Dupa ce a inundat media prin intermediul televiziunilor si jurnalistilor de casa cu cifre indestulatoare, pe final deruleaza putin turism electoral ca sa nu aiba probabil ulterior prea multe cifre de „corectat” din pix.

USL dă ordinul de zi pe unitate: SUPERMAJORITATE.

Victor Ponta (USL) recunoaste ca au fraudat alegerile

Procedeul este acelasi ca la prezidentiale. Va amintiti exit-poll-urile televiziunilor fidele? Conform lor Geoana era presedinte, doar ca, spre diferenta de acum, n-au putut aplica „corectura din pix” de dupa inchiderea urnelor. De data asta, nimic nu ii mai poate impiedica. S-au antrenat pentru asta la referendum. De data asta, „masina de furat voturi” n-o sa mai rateze.

Dupa asta, toti cei care au crezut ca votand USL-ul au pedepsit PDL-ul, vor avea o surpriza. Vor vedea ca s-au pedepsit de fapt pe ei. Hulitii lideri ai PDL-ului vor continua sa traiasca in continuare liberi si lipsiti de griji. Cei ce vor trebui sa suporte adevarurile din spatele minciunilor si propagandei USL vor fi tocmai cei ce i-au votat …

Cam asta a fost cu „democratia”. Deja un procent important de romani se feresc sa spuna cu cine au votat, si este greu de crezut ca sunt simpatizanti USL. USL-ul este intens promovat pe media si nu ai de ce sa refuzi sa recunosti ca i-ai votat. Daca nu insa, risti sa fii judecat aspru si ca urmare mai bine taci. Mai lipsesc comisarii politici … dar vor aparea, mascati sub tot felul de titulaturi. Incepand de la ICR pana la Fisc. Urmatoarea mutare a USL, eliminarea in totalitate a opiniilor contrare. Masura pe care PSD-ul a refuzat sa o ia candva, cand isi propusese eliminarea PD-ului va fi de data asta aplicata ca la carte. Toti PSD-istii au vazut ce inseamna sa lasa lucrurile sa curga democratic. Unii dintr-e ei pot ajunge la puscarie … De la Traian Basescu la ultimul blogger amarat care isi scrie opiniile pe net si mai mult, pana la tarabagiul din piata care isi permite sa faca glume pe seama USL-ului vor trebui sa danseze asa cum vor canta ei.

http://www.220.ro/faze-tari/Geoana-INJURA-Populatia/BbncyvT0bW/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: