Cum vrei sa pretuiesc parlamentul domnule Antonescu?


Inca un argument sa nu dau doi bani pe parlament …

„În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimiate de voturi, constată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională dintre autoritatea judecătorească, reprezentată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi autoritatea legiuitoare, reprezentată de Senatul României, conflict declanşat prin refuzul Senatului României de a lua act de încetarea de drept a calităţii de senator a domnului Mircea Diaconu, prin rămânerea definitivă şi irevocabilă a hotărârii judecătoreşti prin care se constată starea de incompatibilitate a acestuia”

Este inutil sa mai amintim ca parlamentul nostru de acum nu are nici o legatura cu democratia. Pentru ca nu este nici macar in stare sa respecte legile pe care culmea, chiar el le decide. Parlamentul este al lor, nu al meu. Si cand ei au nevoie, este gata sa calce legile in picioare. Legi care mie imi decid soarta fara exceptii. Cand acest parlament va fi al meu, poate il voi pretui si il voi asocia cu democratia …

Si inca o intrebare. Daca presedintele incalca constitutia, parlamentul are dreptul sa ceara suspendarea lui. In cazul in care parlamentul incalca constitutia, cetatenii au dreptul sa suspende parlamentul si sa inlocuiasca indivizii care il populeaza?

PS: Domnule Antonescu, vreti sa pretuiesc parlamentul pentru ca gratie unei modificari dorite de Ponta va putea sa calce in picioare insasi atriibutiile Curtii Constitutionale? Cu acea majoritate de 2/3 de care sunteti siguri ca o obtineti prin manipulare si furt?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: