Ce ar trebui sa transmita un nou partid politic …


Marea masa de alegatori asteapta deznadajduita un mesaj. Un mesaj sincer, simplu, corect, mobilizator. Problema partidelor de astazi este in primul rand ca nu sunt capabile sa identifice acel mesaj. Apoi, ca nu au oameni cu destula credibilitate astfel incat sa poata transmite acest mesaj fara sa il compromita.

Intre timp, o simpla societate comerciala a gasit acel mesaj. Suna mai atragator, mai emotionant si mai mobilizator decat toate mesajele politice de campanie inmultite cu un miliard … Ganditi-va cum ar fi stat unui partid politic sau miscari civice cu mesajul de mai jos, purtandu-i numele in locul societatii comerciale. Ganditi-va ce mesaje simple asteapta alegatorii nehotarati sau care refuza sa mai mearga la vot si cat de imposibil este actualelor partide sa le foloseasca …

Anunțuri

2 Responses to Ce ar trebui sa transmita un nou partid politic …

  1. Mumulea spune:

    Cand acest mesaj publicitar mi-a ajuns la urechi prima data, am asteptat cu nerabdare finalul pentru a afla numele Albei ca Zapada. Stupoare, Vodafone! Concluzia-i doar una, prostii/mediocrii s-au „realizat” pe cele mai inalte structuri pentru a se gainatza in voie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: