„Democratia” USL: USL-izarea Romaniei …


Premierul Victor Ponta l-a numit, marti, in functia de sef al Politiei Romane pe chestorul Petre Toba in locul lui Liviu Popa.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12258595-victor-ponta-primit-propunere-ministrul-interne-numi-domnul-petre-toba-functia-sef-politiei.htm

Asadar „restauratia” necesara asigurarii „democratiei” porneste cu dreptul. Asta in timp ce „sondorii” presteaza de zor clasamente in care unii sunt urcati pe culmi si altii aruncati in hauri.

Dupa ultima mutare in Ministerul de Interne, inteleg ca Vanghelie se va intalni din nou, in plina vara, cu Mos Craciun …

In rest, toate asa cum ma asteptam. Leul continua incet si sigur sa scada, „ajutat” de masurile anuntate de Ponta care decide ca pomana maririi salariilor este mai importanta pentru procentele lui la alegerile viitoare decat stabilitatea cursului. Altfel  spus, rezerva de 4,5 miliarde de euro lasate de Ungureanu va fi folosita la reintregirea partiala a salariilor in loc sa ramana ca buffer pentru zile negre. O reintregire asa cum se va putea face, restul fiind „ajustat” prin inflatie. Bugetarii vor avea satsfactia revenirii nominale (fie chiar si partiala), pentru ca in realitatea inflatia va anula aceasta marire si culmea, se va rasfrange si asupra sectorului privat. Consumul nu numai ca nu va creste din partea bugetarilor, va scadea chiar si din partea privatilor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: