USL = PDL ?


Unul din motivele pentru care USL-istii sunt mai rai decat PDL-isti:
PDL, multi hoti prosti, prinsi cu mana in butoiul cu miere foarte usor. Au lasat economia intr-un echilibru (relativ), furand numai din ce puteau pune deoparte pentru investitii. Prefer astfel de hoti, prosti si usor de prins, care se limitau la a fura doar din ce ramanea dupa asigurarea unui echilibru minim al economiei.

USL, aceiasi hoti dar mai perversi, veniti la guvernare dupa ce au tipat cat au putut sa se dea banii inapoi. Siliti sa isi tina promisiunile, introduc dezechilibre in bugetul care nu permite acele promisiuni (cu toate vrajelile PDL de intregire intr-un viitor apropiat dar fara a specifica un termen sigur).
“Mecanismul” pe care speram sa nu il mai vad functionand vreodata intra in functiune … Deprecierea leului urmeaza sa acopere maririle, dar de banutii luati in plus romanii nu realizeaza ca nu vor cumpara nici macar o ceapa degerata … Mai mult, pe altii, deprecierea respectiva ii va nenoroci pur si simplu. Dupa pacaleala cu “economia care duduie”, USL mai ofera ceva romanilor imprumutati la banci, fosti componenti ai “clasei mijlocii” disparute in negura crizei economice … Sa vezi de acum restante la banci. Pana acum, acestea au fortat cat de mult au putut declararea ca incapabili de a restitui creditele a unui numar foarte mare de clienti. Abia acum urmeaza fata urata si plata fenomenului de bula camuflat intr-o economie care duduie …

PS: Si ca o curiozitate … in timpul mandatului PDL au fost serios sifonati de justitie oameni ai puterii precum Solomon, Apostu, Gutau, etc. In mandatele USL nimeni.

Reclame

One Response to USL = PDL ?

  1. jijibau spune:

    Cam asa e.. Povesteam acum ceva timp cu un amic care lucra la unul dintre posturile de radio mari si concluzia lui era ca „dictatura lui Basescu” de fapt era inexistenta, pe vremea lui Nastase (&trupa) era dictatura adevarata, ca nici nu miscau in front. Daca aparea un reportaj deranjant puterii imediat suna telefonul cu amenintari; in schimb mass-media urla Basescu in sus, Basescu in jos, ca e dictatura, ca nu se mai poate.

    Pana la urma impresia oamenilor e ca daca nu se audea nimic inseamna ca era bine, dar pe vremuri oamenii erau stransi cu usa sa nu comenteze.

    @poweraxxel – trimite-mi te rog un email pe adresa din comentariu, vreau sa iti scriu un email.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: