Talibanismul mediatic = talibanism politic …


Opozitia USL a practicat „lupta de gherila” atunci cand era in opozitie. Aluziile lui Mazare erau luate in deradere, insa starea de spirit atent si intens cultivata in media. Asa cum Dan Diaconescu a reusit sa isi atraga enorm de multi adepti prin intermediul unei singure televiziuni, USL prin intermediul a mai mult de jumatate din media a reusit sa intarate, sa inraiasca si sa asmuta mare parte a populatiei (aceea mai saraca cu duhul si o buna parte din cei ce ar trebui sa aiba destui neuroni incat sa gandeasca cu propria lor minte) asupra dusmanilor lor politici.

Nu era guvern al adversarilor politici care sa aiba parte de un tratament onest, cinstit si corect din partea falagei media a USL. Denigrarea si improscarea cu noroi incepea din secunda zero in care numele cuiva era vehiculat pana si pe surse.

Astazi, cand USL a ajuns la putere, „vocile” ce asmuteau masele pana acum cer indulgenta si liniste, incredere in guvernul acestora. „Lasati guvernul Ponta sa isi faca treaba!” Parerea mea este ca, dupa ce i-au asmutit pe romani atata timp, dupa ce iau invatat sa latre ca niste caini trubati fara un dram de gandire, or sa sfarseasca si ei muscati de creatura pe care din disperarea de a ajunge la ciolan au creat-o …

Un singur lucru mai ramane ciudat … Oracaiturile agentilor denumiti odata „sindicate” sau „jurnalisti” care alta data tipau din toti plamanii ca vor pensii, salarii, etc au incetat brusc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: