Vremuri pe care un popor ca al nostru merita sa le traiasca …


Nici nu s-a instalat bine noua putere ca deja baronii infometati ai acesteia preiau initiativa. Ca vorbim despre simple declaratii ce intra in contradictie cu cele sustinute de asa-zisa conducere a acestei noi puteri sau actiuni ce devin tot mai transparente (precum presiunile uriase la adresa primarilor parasiti pe campul de lupta de vechea putere), este evident ca principala schimbare de care vom avea parte este numai de personaje. Obiceiurile, comportamentul si actiunile pe care le vor intreprinde noile personaje nu au nici o legatura cu binele populatiei, alta decat cea cuprinsa in propria gasca.

Pana nu demult, USL si slugile ei din media acuzau guvernele PDL de politizare excesiva, evocand cazurile de fosti prefecti din actuala armata a USL ce se luptau in justitie sa isi recapete posturile din care fusesera zburati. Astazi, Ponta ne explica cu seninatate ca este normal ca un guvern sa aduca cu sine propria garnitura de prefecti.

Pana nu demult, USL si slugile ei din media sustineau cu tarie principii de guvernare dumnezeiesti. Astazi, sustinerile lor sunt facute uitate de adevarurile pamantesti.

Pana nu demult, liderii si slugile din presa ale USL-ului luau in deradere motivatia „grelei mosteniri” pe care PDL-ul o invoca atunci cand era atacat, invocand trecutul vorbind de vremea lui Decebal. Astazi, aceleasi personaje pornesc din ce in ce mai lipsit de timiditate sa propage aceeasi motivatie, fara a o mai lua in deradere de data aceasta.

Nu demult, USL si slugile ei din media luau in suturi nou instalatul guvern MRU inca de la numirea acestuia ca premier desemnat. Astazi, aceleasi personaje fac apel la necesitatea acordarii „lunii de miere”.

Nu demult, USL si slugile ei din media acuzau o alta parte a presei de slugarnicie la adresa puterii de atunci. Media arondata USL-ului isi justifica partizanatul fata de USL prin faptul ca rolul presei este de a critica puterea nu opozitia. Astazi, cand instrumentele puterii urmeaza a fi preluate rand pe rand de USL, aceste 2 parti ale presei fac schimb de pozitii, unii uitand de sustinerea potrivit careia „presa trebuie sa critice puterea” …

Aceste vremuri de demult si de acum sunt vremuri pe care un popor ca al nostru merita sa le traiasca continuu … Pentru ca uita prea usor si adoarme prea repede.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: