Oracaiturile unor politicieni ce au lasat o tara fara vointa si viitor …


Astazi, Sorin Frunzaverde:

––––––––––––-

„Întrebat de Mihai Gâdea care a fost momentul în care s-a hotărât definitiv să plece din PDL, Sorin Frunzăverde a declara că ruptura a început să se producă în momentul rupturii dintre PDL şi PNL, în 2005, în momentul în care Tăriceanu a decis singur să facă alegeri anticipate. Dar momentul decisiv a fost acela în care şi-a dat seama că PDL nu mai are absolut nici o şansă pe scena politică. ” (si noi care credeam ca „statul politienesc” este de vina …)

„Se pare că a trebuit să plec eu pentru ca primarii să mai primească ceva bani.” (nu va pacaliti, este vorba despre primarii PDL … Astazi, postul la care Frunzaverde a facut respectivele afirmatii este unul dintr-e cei mai acerbi critici ai faptului ca PDL da bani propriilor primari …)

(http://www.antena3.ro/life-show/media/frunzaverde-momentul-in-care-m-am-hotarat-sa-plec-din-pdl-a-fost-cand-mi-am-dat-seama-ca-nu-mai-are-nici-o-sansa-pe-scena-politica-162420.html)

–––––––––––––

La 14 aprilie 2011,

Va propun un exercitiu de curatenie si, totodata, va invit pe toti ca, prin sugestiile si informatiile voastre, sa completam aceasta harta impreuna!

Priviti cu atentie partea din stanga jos a hartii facute de Ponta pe propriul blog (atat cat va mai pastra postul si nu il va sterge)  … poate ii va trimite imaginea cineva si lui Antonescu … Se pare ca nu numai Basescu reevalueaza „mafiotii” lui Nastase, ci si USL-ul o face cu „mafiotii” lui Basescu!!!

(http://blogponta.wordpress.com/2011/04/14/mafiile-pdl/)

La 30 martie 2012,

„Liderul PSD a mai spus că în USL vor fi primiţi oameni care „nu sunt în clanul mafiot al lui Traian Băsescu”.”

(http://www.mediafax.ro/politic/ponta-sunt-o-multime-de-pedelisti-care-nu-vor-fi-primiti-niciodata-in-usl-vom-fi-foarte-selectivi-9456117/)

–––––––––––––

Capul mafiei PDL din judetul Caras-Severin, cunoscut drept „Ayatollahul”

Este implicat in traficul de țigări de la vămile vestice si controlează afacerile cu energie eoliană din județul Caraș Severin. Este protectorul mafiei drumarilor din Caras-Severin.

Energia verde din Caraş-Severin a ajuns, cum era şi firesc, la mâna lui Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean. Cunoscut în zonă drept „Ayatollahul”, Frunzăverde conduce cu mână de fier şi uneori cu nuiaua judeţul. Se ştie că nici o afacere din Caraş-Severin nu mişcă fără a avea girul „Ayatollahului”.

Omul de nădejde al acestuia este Omer Radovancovici, „Prinţul Clisurii”, după cum se autointitulează, primarul comunei Pojejena. „Prinţul” este cunoscut pe Clisura Dunării în special pentru implicarea sa în contrabanda şi traficul cu ţigări, drept pentru care a şi stat la mititica aproape un an, trimis acolo prin bunăvoinţa procurorilor DIICOT. Ultima găselniţă a cuplului „Ayatollah” – „Prinţ” este energia eoliană.”

(http://www.mafiilepdl.ro/sorin-frunzaverde/)

(http://www.jurnalul.ro/special/vanturile-lui-frunzaverde-de-pe-clisura-544708.htm#)

––––––––––––-

Liderul liberal Crin Antonescu a anunțat luni că BPC a votat în unanimitate propunerea sa de acordare a funcției de vicepreședinte al partidului lui Sorin Frunzăverde la congresul extraordinar de la sfârșitul acestei săptămâni.” (orice asemanare cu actiunea de tradare este pur intamplatoare si nu incadreaza personajul principal la categoria „traseisti” …)

––––––––––––

„Antonescu a mai precizat ca in aceasta ipoteza Ungureanu nu va fi facut vicepresedinte si ca lui Sorin Frunzaverde i s-a propus aceasta functie deoarece „vine cu un capital de imagine intact”. ” (cred ca definitia capitalului de imagine ascunde numarul ridicat de primari care l-au insotit …)

(http://www.ziare.com/crin-antonescu/pnl/antonescu-nu-vrea-sa-colaboreze-cu-ungureanu-dar-l-ar-primi-in-pnl-1160256)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: