Basescu va face o miscare …


Solutia pe care ar trebui sa o propuna este: REFERENDUM!!!

Trimiterea romanilor la urne pentru a isi exprima acordul sau dezacordul in legatura cu masurile luate. Un rezultat pozitiv ar permite continuarea lor, unul negativ ar atrage abrogarea tuturor legilor aplicate de la inceputul crizei lasand in poala opozitiei oportunitatea de a isi demonstra „maiestria” cu care s-a tot laudat in aceasta perioada …

De ce referendum?

Este singura solutie prin care romanii isi pot exprima in mod oficial opiniile cu privire la vremurile pe care le traim. Toti romanii interesati de propria soarta, nu numai cei care ies la proteste, din proprie initiativa sau indemnati pe ascuns.  Este singura varianta in care certitudinea elimina suspiciunile sau interpretarile partinitoare ale unor televiziuni, partide sau comentatori „independenti”. Este singurul mod in care putem sti cu adevarat, incontestabil si de netagaduit „parerea poporului”. Si cel mai important, pe langa faptul ca vom avea certificata parerea poporului, vom avea si asumarea de catre popor a caii de urmat. O cale pe care politicienii vor trebui sa o urmeze fara a se mai certa intre ele, cele 2 tabere.

PS: orice accidentala asemanare cu evenimente trecute, prezente sau viitoare este o pura coincidenta … De asemenea, codul portocaliu instituit zilele acestea are doar caracter meteo.

Reclame

One Response to Basescu va face o miscare …

  1. Grasu spune:

    Si ce intrebare sa puna la referendum:Esti un prost mare sau un dobitoc notoriu?Prietenii stiu de ce!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: