Internetul si partidele politice …


O schimbare nu a fost sesizata pana acum de nimeni … Dupa infrangerile repetate, partidele componente astazi USL au recuperat teritorii tratate in trecut cu prea putina atentie. Astfel, PSD si mai puternic PNL, au preluat fraiele internetului, cu toate laturile sale. Bloguri, site-uri, retele de socializare colcaie astazi de legaturi mai mult sau mai putin transparente cu aceste partide cu sarcina clara de inrolare cu mai multa sau mai putina buna stiinta a celor ce populeaza in mod normal spatiiile respective, tinerii. Activisti sinceri, interesati sau dezinteresati produc lozinci, exercita activitati si aduc noi adepti pentru partidele USL, in special PNL.
Total opus de aceasta intensa activitate a USL, activitatea PDL in sfera digitala, desi a fost puternica in trecut, a scazut in timp, de la alegeri la alegeri.

Anunțuri

5 Responses to Internetul si partidele politice …

 1. Politică înseamnă să controlezi masele, nu circul făcut de doi țigani – putere și opoziție – care se injură la ușa cortului.

 2. Anti Base spune:

  Auzi gaguta, cand o sa stii cu ce se mananca politica, atunci posteaza articole. Pana atunci, joaca-te in continuare Super Mario.

  • poweraxxel spune:

   Mai capsomanule, o sa discut de politica atata timp cat mai exista dreptul asta in constitutie. Nu te crede prea destept, ca s-ar putea sa te usture cand vei descoperi ca nu esti.

 3. Eu am votat CDR, PNL, PDL, Constantinescu, Băsescu și tot așa voi vota.

  Am incercat sa-mi scriu propriile idei în blogosfera PDL. Pe ceilalți de regulă îi ignor. Mi-ar fi placut sa particip la schimbări de idei. La PDL este admisă numai batjocura la adresa USL. Mare parte din blogosfera pedelistă te consideră periculos dacă gândești. Au format niște grupuri închise și cred că dialoghează cu publicul pedelist. Adevărata țintă ar trebui să nu fie cei ca mine, ci oamenii dispuși să-și schimbe votul. Ei sunt majoritatea covâșitoare.

  Fiecare păsăre pe limba și în obiceiurile ei moare.

  • poweraxxel spune:

   PDL a devenit un partid inchis. De ei depinde sa se aproprie din nou de mase, daca reusesc sa treaca peste conceptul conform caruia „oricine nu ma lauda este dusmanul meu”, ca si opozitia de altfel …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: