Haina peticita anticoruptie a puterii si diversiunea disperata a opozitiei


Puterea isi peticeste constiincios imaginea anticoruptie. Haina purtata in campaniile trecute, ponosita, roasa si plina de praf, este readusa astazi la o forma cat de cat prezentabila.

Dupa ce din secunda imediat urmatoare anuntarii rezultatelor PDL si-a uitat promisiunile, partidul incepe sa isi aminteasca timid, voit sau fortat, cuvintele ce contau in ochii electoratului pe vremuri. „Fenomene” ce starneau ura multimii de votanti, asociate in trecut cu PSD-ul, sunt caracteristice astazi si PDL-ului, dupa ce in prealabil si PNL-ul s-a „dedulcit” la asemenea „manifestari”.

Asa incat, principala preocupare a puterii a devenit procesul de spalare…

In acest timp, opozitia, acea zgripturoaica ce se da drept Ileana Cosanzeana, pare sa scape din maini capacul oalei sub presiune. Cu toate eforturile depuse, scandalurile izbucnesc de fiecare data tot mai puternic. Evenimente ce pareau a fi aliniate intr-un parcurs se precipita si se intorc ca un bumerang impotriva celor ce le-au planuit. Nevoia idioata de a il schimba pe Geoana de la carma Senatului indica incotro mergeau aceste planuri. Cand actiunea de inlocuire a lui Geoana pare sa esueze in cel mai periculos fel pentru USL-isti, acestia arunca pe masa urmatoarea carte. Numai ca din pacate pentru ei, „il suspendam pe Basescu” nu mai preprezinta nimic din ce voiau initial sa reprezinte. Din „sah”, actiunea de incercare de suspendare a ajuns „zar de fuga” folosit din diperare pentru a mai dezlipi ochiul presei care a ajuns sa „arda” imaginea USL-ului. Cu actiunile sale pripite, prost gandite, sustinute de prea multe „moase mediatice”, USL se comporta precum jucatorul ce crede ca are cele mai bune carti in mana fara sa aiba habar de cartile adversarului. Un jucator ce nu are habar de asemenea despre jocul la cacealma, la care adversarul este expert …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: