Adevarata cenzura in Romania de astazi o face opozitia …


Este derulata in ultima vreme o campanie puternica de demonstrare a faptului ca Romania se afla sub „cenzura dictatorului” Traian Basescu. In realitate, tot felul de necunoscuti, incapabili sa atraga atentia publicului asupra „creatiilor” penibile si fara valoare, incearca sa se faca cunoscuti folosindu-se de presa partinitoare, talibana, sustinatoare a polului USL.

Astfel, o piesa de teatru a fost prezentata ca supusa cenzurii. Stirea a fost puternic promovata si discutata pana la exasperare pe posturile „stindard” ale USL, Antena 3 si Realitatea TV (ambele tabere …). A fost prezentata pana si la Cotroceni. Ca dovada insa a „succesului” artistic, astazi nimeni nu mai este interesat de piesa respectiva. Regizorul a incercat sa devina cunoscut prin altceva decat arta, si anume folosind nevoia talibenilor media ai USL de a gasi dovezi ale „dictaturii” lui Traian Basescu.

Mai nou, este intens promovata o alta stire, referitoare la un tablou nud cu Basescu si Udrea. Numai ca acum, talibanii USL au avut ceva probleme, legate de existenta in acelasi tablou a imagii lui Iliescu pe post de sarpe cu sigla PCR in frunte … Avand insa neaparat nevoie de munitie noua, talibanii USL au gasit o solutie de mijloc: toate referirile la pictura se fac cu specificarea numai a numelor lui Basescu si Udrea. Imaginea este taiata astfel incat sa nu se vada si „sarpele” Iliescu …

Imaginea promovata:

Taboul intreg:

Asadar, daca exista o cenzura aceea este a talibanilor USL, falagei media a polului politic USL …

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: