O floare si doi gradinari …


Cam asa s-ar traduce povestea noului stadion national. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o floare, a devenit ciuline doar datorita, ironic, celor 2 gradinari care trebuiau sa aiba grija de ea, Oprescu si Guvernul Romaniei. Probabil cu gandul la cine va reusi sa castige mai multa simpatie pentru finalizarea proiectului, ambii gradinari si-au pus piedici iar proiectul a sfarsit cum cu totii am vazut la meciul cu Franta …

Glume pot fi facute multe, asa dupa cum circula deja pe internet („http://www.trilulilu.ro/Alexe_01/6973e682700650”, „http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg”, etc) insa la final ramanem doar cu bascalia.

Si ca sa fim siguri ca bascalia este maxima, ajungem sa ne batem joc pana si de insemnele nationale. Organizatorii au reusit sa prezinte imnul in varianta proprie, ceea ce ar fi cam acelasi lucru precum huiduielile pensionarilor militari de la Iasi de ziua Romaniei sau precum vestitele caschete aruncate in curtea Cotroceniului … Ma intreb cum ar fi ca un organizator oarecare al unui anumit eveniment oficial sa decida cu de la sine putere la un moment dat sa prezinte multimii pe post de imn national „dansul pinguinului”, ca tot are el asa mare succes.

In fond, suntem poporul care si-a omorat atatia conducatori, si-a tradat si mai multi iar mutilarea propriilor insemne nationale ar fi doar un mizilic … Punem gazon precum punem si asfaltul.

PS: oare daca Marseieza francezilor ar fi continut numele de Traian ar fi fost si ea mutilata? Ce ar fi zis ambasada Frantei?

foto: gsp.ro

 

Anunțuri

2 Responses to O floare si doi gradinari …

  1. Gino spune:

    Primim cea ce meritam !Mai mult , ar fi gargara !
    Copilul.

  2. gaga spune:

    Imnul Frantei se numeste „La Marseillaise ” . Iar cele doua link-uri duc catre niste melodii, nu catre niste glume sau parodii. Daca o simpla postare pe net nu suntem in stare sa o facem ca lumea , atunci ce pretentii sa mai avem de la facutul unui stadion ??!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: