Info actual…


Puterea initiaza proiecte de modernizare a statului, insa efectul obtinut este puternic viciat de modul defectuos in care se concep si aplica reformele respective.

Puterea se lauda cu lupta anticoruptie in timp ce tot mai multe stiri dezvaluie concubinajul acestei lupte anticoruptie cu insasi coruptia. Astfel, procedura „un pas inainte si doi inapoi” defineste perfect  „ciuleandra” politica pe care Boc o danseaza de mana cu „balastul” coruptiei cel atat de indispensabil mentinerii puterii.

Opozitia se lauda cu moralitatea parlamentarilor „absorbiti” de la putere. Un dezertor al puterii ajuns in opozitie este erou ca e cu noi, un dezertor al opozitiei trecut la putere este tradator ca este impotriva nastra … O explicatie penibila este fluturata de Antonescu si Ponta, potrivit careia tradatorul puterii este mult mai „moral” deoarece pleaca de la „ciolan”. Ce nu ne explica cei 2 este ca de fapt tradatorul puterii tradeaza ciolanul de care nu mai este sigur pentru un ciolan oferit de Voiculescu, dupa cum am vazut unele dezvaluiri nerostogolite in presa (http://www.ziare.com/politica/parlamentari/cat-costa-un-parlamentar-vezi-cu-cat-ii-cumpara-voiculescu-1098769 sau http://www.evz.ro/detalii/stiri/cat-costa-sa-cumperi-un-parlamentar-932477.html).

Opozitia acuza practicile nedemocratice din partidul aflat la putere, in timp ce partidele din opozitie au renuntat demult la deciziile democratice, ele fiind luate numai de catre cei 2 lideri, sub stricta indrumare a unor persoane din afara partidelor precum Voiculescu. Este hilar sa vezi cum opozitia acuza ca deciziile PDL sunt de fapt luate de Basescu, in timp ce deciziile PSD si PNL (PC nici nu se pune …) sunt luate de Voiculescu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: