Taaaaaabloide aaaaaavem …..


Desi perceptia asupra Realitatii TV este de „mers pe 3 carari” atat in directia politica cat si spre tabloidizare, remarc cu surprindere oarecum placuta faptul ca redactia a coborat din „copacul traznitilor”, plin de altfel de tot felul de babuini si cercopiteci ai talibanismului feroce. Astazi, Realitatea TV incearca cu stangacie sa devina ceea ce demult promisese, desi pare un pic nehotarata ce sa aleaga intre pragmatismul in descrierea actualei scene politice sau evenimentele „tabloid” cu care suntem bombardati zilele acestea. Dupa ce usor usor jurnalistii „talibani” sau adunat intr-o singura barca, Antena 3, Realitatea TV are posibilitatea de a umple locul cu jurnalisti echidistanti sau foarte putin subiectivi pentru segmentul politic, insa are o dilema uitandu-se cu jind la scandalurile ce au ridicat atat de sus presa tabloidelor.

Eu unul sincer, sper sa reziste tentatiei si sa se pastreze in segmentul pentru care au fost creati, incercand sa atinga standardele profesionale ale acelui nume visat (BBC) pentru ca acum mai mult ca niciodata au aceasta sansa.

Exista jurnalisti care au strabatut cararea si invers, de la Antena 3 la Realitatea TV, dovedind ca sunt unii cu mai multe „oua” decat „jurnalistul Gadea” caruia ii este frica sa ii ia singur un amarat de interviu lui Traian Basescu …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: