O scoala de media …


Cativa jurnalisti organizeaza o scoala de media. Ar suna frumos si atragator daca unii „profesori” nu ar fi cei care sunt propusi. Mie imi pare mai degraba o pepiniera pentru recrutare de personal. Si imi pare o prostie sa ajungi sa dai 1.500 de euro doar sa iei parte la o recrutare de personal la care sa fii evaluat de „jurnalisti de cartier”, „barfitori de tabloide” sau mai stiu eu ce natii de jurnalisti. Prea putini viitori profesori merita suma ceruta. Ca sa nu mai vorbesc si de nivelul de la care se porneste. Ai liceul sau nu?…

Ca sa dai 1.500 de euro pentru un curs de 3 luni de jurnalism ar trebui sa ai profesori de la care sa ai ceva de invatat. Care sa iti deschida mintea si talentul nu sa dea frau liber „manelismului jurnalistic”

PS: devine oficial transferul „profesionistilor” de la „Ora de foc”. Antena3 ne prezinta cu lauda transferul folosind procedura de marketing „cum prezinti ca noi 2 sosete folosite”… Asadar Oana Stancu s-a intors la matca iar Ursu in lumea celor vesnic nemultumiti de actualii guvernanti si sustinatori ai opozitiei. Dupa ce si-au tras batiste noi, urmeaza ca amandoi sa ne asigure de faptul ca ceea ce „doresc toti romanii” este ca puterea sa fie inlocuita cu opozitia la conducere. Cu demonstratii ca de obicei, prin obisnuita procedura a „crosetarii” pe langa nemultumirile romanilor a dorintei „poporului” de a inlocui puterea cu opozitia… evitand a arata ca de fapt poporul doreste inlocuirea puterii dar nu cu opozitia!

Reclame

2 Responses to O scoala de media …

  1. vio spune:

    Excelent articol, va citesc cu mare placere de fiecare data cand postati si primesc mailul. Felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: