Cu sictir, un „onor deontologilor” …


Dupa ce cu „profesionism’ au tocat marunt marunt cam 2 saptamani subiectul ratarii aderarii, jurnalistii „independenti” din presa privata RTV si A3 au acoperit cu o prezentare printr-e randuri a urmatoarei stiri:

< Laurent Wauquiez, ministrul francez al Afacerilor Europene, a declarat duminică, la RFI, că Franţa nu se opune, de principiu, ca România să intre în Schengen în 2011, însă, dat fiind că Bulgaria nu este încă pregătită, cele două ţări nu pot adera în următoarele trei luni.

„Dacă sunt gata să intre anul acesta şi există toate garanţiile ca sunt pregătiţi, atunci noi nu ne vom opune. Dar dacă sunt gata anul viitor sau în doi ani, vor intra anul viitor sau în doi ani”, a afirmat Laurent Wauquiez, în emisiunea Carrefour de l’Europe de la RFI, informează Mediafax.

Oficialul francez susţine însă că România şi Bulgaria nu pot intra în Schengen în următoarele trei luni deoarece „Bulgaria nu este pregatită”. „Şi dacă Bulgaria nu e gata, nici România nu poate intra. Dosarul nu este numai unul românesc, ci românesc şi bulgăresc. Pentru moment, rapoartele ne spun că Bulgaria nu este gata. Şi, cum nu s-a făcut nimic pentru acoperirea Schengen a frontierei dintre România şi Bulgaria, România nu poate adera singură. Trebuie ca ambele ţări să fie pregătite”. >

Mai nou, RTV se afunda in penibil prezentand un spot publicitar in care aratand imagini de la A3 titreaza: „televiziune de partid”. Apoi, se lauda ca ei sunt independenti! Sictir bai mincinosilor! Toata lumea stie ca in timp ce A3 este in slujba PC-PNL, RTV este in slujba PSD!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: