Cantarea Romaniei …


Emisiunile de preamarire ale astora de la RTV si A3 imi fac greata! Deodata s-au oprit din emisiunile depresive, iar acum cu aceasta „cantare a Romaniei” sunt convins ca provoaca numai nedumerire! Va bateti joc de noi? Sansa Romaniei este numai USL? Chiar daca asta inseamna ceea ce cu totii stim dar vreti sa uitam! Cat de incapabili suntem de am ajuns dupa 21 de ani sa avem „sansa” numai cu Nastase si Iliescu? Cat de blestemati sa fim de alegem numai „dintre comunisti”?
Ce noroc pe egipteni de nu au ei un Iliescu, un Cozma sau mineri …
Odata ajunsa la putere, USL va instaura „democratia”. Procurorii care anchetau PSD/PNL/PC-isti o parte se vor „autodenunta” pentru diverse si vor plati cu puscaria iar cealalta parte se vor „sinucide” ca pe vremea lui Nastase. Deodata vom descoperi ca toti infractorii sunt de la PDL, la ceilalti sunt numai oameni „saraci si cinstiti”. Vom numara din nou oua, iar trandafirii vor inflori. Vom munci cu „drag si spor” pentru al lor viitor, facand „donatii” pentru niste „oameni de bine” ai partidului conducator … Economia omului nou, adica munca la negru, devalorizare si devalizare, etc (… stiti povestea) vor dudui.

Ati mai trait viata asta si se pare ca o veti mai trai. Exista si un lucru bun insa! Vom putea cere din nou azil politic in strainatate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: