In loc de concluzii …


Intotdeauna cand se vorbeste de PDL sau Basescu se folosesc injurii si un limbaj suburban.

Se vorbeste de greseli si incompetenta.

Nu se spune nimic de competenta opozitiei! Absolut nimic! De ce? Pentru ca aceasta nu exista! Nu poti vorbi de competenta cu unii ca MarianVanghelie, Robert Negoita, Cristian Adomnitei, Ioan Gise, Dan Voiculescu, etc … Va amintiti ce spunea odata Ponta? Cand se intreba daca PSD ajuns la guvernare ar fi procedat ca PDL? Va amintiti ca de PNL pana si Dinu Patriciu a fost dezamagit?

Nu se spune nimic de masurile alternative propuse de opozitie! Absolut nimic! De ce? Pentru ca nu exista niciuna! Toata lumea este de acord ca nu exista alta varianta. Am vazut un exemplu de propuneri alternative in incercarile esuate de programe prezentate atat de PSD cat si de PNL, in care nimeni nu a crezut si de care toata lumea a facut bascalie …

Vin sa ne spuna ca se putea sa ramanem cu pomenile despre care cu totii stim ca nu se mai putea. Pomeni oferite pe final de mandate tocmai de catre actuala opozitie pentru a le mai oferi o sansa sa mai ramana atunci cand stiau ca merita sa plece. Cand cineva ii intreaba de unde acopereau gaurile dau vina pe coruptia PDL de parca ei nu ar fi avut corupti!

Imi vorbesc de pationare unii care faceau pariuri cu sali de sport sau altii care au demarat programe de reparatii ale scolilor cu banii antamati de la guvernari viitoare.

Imi vorbesc de coruptii PDL unii care au fost dati jos de la guvernare de catre o tara intreaba tocmai pentru nivelul sufocant de coruptie in care ajunsesem sau altii care vindeau resurse inainte ca ele sa fie decretate la Haga ca fiind ale noastre!

Imi vorbesc de furturile PDL unii care au furat banci si fonduri de investitii, care au acoperit cu guvernarile lor “privatizari” care au lasat pe drumuri milioane de romani.

Imi vorbesc de necinstea PDL unii care put de minciuna si inselatorie.

Nu imi vorbesc despre ce se intampla imediat dupa detronarea PDL…

Nu imi vorbesc de ce unele obiceiuri injurate astazi ale PDL-ului au fost bune sau vor fi cand opozitia va ajunge la putere …

Nu imi pot spune de ce opozitia merita mai mult ca puterea decat pentru ca “astia sunt rai” …

Tuturor acestora eu le spun: PUTEREA MERITA SA PLECE, OPOZITIA NU MERITA SA VINA!!!

Daca ne luam dupa unii, nu trebuie sa gandim ce punem in loc, ci doar ca trebuie sa dam jos actuala guvernare! In loc vor pune altii ceea ce doresc ei! Dar in nici un caz ceea ce avem noi nevoie!

Scopul nu este de a scoate Romania din criza, ci pur si simplu sa se darame actualul regim pentru a face loc opozitiei. Si ascunderea faptului ca nu se poate face altfel decat au facut prezentii guvernanti! Pe noi ne folosesc cand unii, cand ceilalti ca sa ii ajutam sa se inlocuiasca unii pe altii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: