Naravul lupului era sa il suspende pe Basescu …


Avem zilele aceste un alt exemplu care pare sa confirme afirmatia potrivit careia adevaratul detinatoral trustului Intact, „detinator” si al unui partid politic, si-a cumparat „jucarie” noua. Astfel, un studiu al unei organizatii (CSSC Avangarde) conduse conform datelor furnizate de google de un exagerat de prezent om pe ecranul A3!

Octombrie 2010 – Bucuresti

Asa cum ne asteptam, opinia a 84% dintr-e bucuresteni este ca directia catre care se indreapta tara noastra este gresita. Nimic nou, doar observ ca procentul se mentine de cateva luni bune. Dar ce este ciudat este ca 40% din cei intrebati de evolutia de dupa ultimele alegeri locale la nivel de Bucuresti considera ca lucrurile merg mai rau in timp ce pusi sa aleaga intre primarii Bucurestiului de la Lis incoace Sorin Oprescu sta cel mai bine!!!

Tot ciudata este si pozitionarea pe primul loc a lui Piedone (primar PC, vezi Antena 3 si Intact) intr-un top al primarilor de sector.

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD sta cel mai bine in sondaj, adica 36% urmat indeaproape de PNL cu 31% si la mare distanta de PDL cu 16%, ceea ce pare in acord cu realitatea tinand cont de cel mai important amanunt: doar 53% din cei care au fost intervievati au numit un partid!!!

Mai mult de atat, desi PSD este pe primul loc potrivit sondajului respectiv, Crin Antonescu il depaseste pe Victor Ponta pentru 53% de intervievati. Asta era probabil dorinta „batranului lup” care trebuie aplicata opiniei publice prin intermediul unui intreg trust de presa … Pot spune doar atat: avand in vedere experientele de la ultimele alegeri cand unele trusturi dadeau niste date total infirmate ulterior de realitate, cred ca nu poate Intact face campanie de imagine lui Crin Antonescu cat pot vota ceilalti 47% dintre bucuresteni!!! Ca sa nu mai spunem ca din cei 53% care au dat un raspuns, 11% ii indica pe altii, desi la „explicatii” aflam ca acesti altii aduna de fapt un procent de maxim 7%!!!

Opinia mea este ca de fapt sondajul era mai mare, dar interesul „lupului batran” din Intact inca nu cere publicarea restului, fie pentru ca nu sunt date convenabile interesului de promovare a lui Crin Antonescu fie pentru ca urmeaza sa faca parte dintr-un nou pas de promovare a PNL/Crin Antonescu cu PC in coada…

PS:

– Marius Pieleanu este din cate stiu eu cel ce decide la CSSC Avangarde. Corectati-ma daca gresesc!

– Marius Pieleanu este invitat „de marca” la Antena3.

– Antena3 si Jurnalul National pot fi considerate a fi la dispozitia PC.

– Adevaratul presedinte al PC doreste suspendarea lui Traian Basescu. Unul din procesele sale sunt aproape de incepere…

– Deja PC se dezlipeste de PSD si se indreapta catre PNL prin curtea asidua facuta lui Crin Antonescu.

– Chiar daca Crin Antonescu nu vrea oficial sa accepte sprijinul Intactilor, nu putem sa nu vedem neoficial  cat se bucura sa aiba parte de atentia lor…

– sondajul este realizat pentru http://www.politico.ro. Intrati si vedeti cam unde se situeaza site-ul respectiv vis-a-vis de polurile politice actuale!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: