Evenimentele zilei …


Dupa discursul presedintelui in parlament, mogulii se reped sa afirme ca Basescu vrea pacea cu opozitia, si ca acesta cere un moratoriu care sa garanteze trecerea unor legi importante.  Eu cred ca moratoriul era adresat mai degraba coalitiei de la guvernare! Moratoriul presupunea mai degraba ca parlamentarii coalitiei sa se chinuie sa vina 45 de zile la sedinte astfel incat toate legile importante sa fie trecute! Nu am auzit nimic despre opozitie in discursul presedintelui!

In paralel, „intactii” acompaniati pe alocuri de fratii lor de scenariu RTV-istii, continua spectacolul „cum transformi o basina in bici …”. Badea si Ciutacu ne povestesc despre studentii veniti la protestul lor, in timp ce imaginile ne arata obisnuita masa de pensionari habarnisti si aiuriti ajunsi in spatiul respectiv prin vestitul procedeu de transfer auto cu autobuze platite de diversi „interesati”. Jurnalistii „actori” inclusi in „piesa” zilei abereaza tampenii legate de amenintarea libertatii de expresie pentru ca unii ca Badea si Ciutacu au trebuit sa plateasca gestul de a porcai pe post persoane mai mult sau mai putin controversate mai ceva ca o matroana furioasa … In acceptiunea astora, libertatea de expresie inseamna dreptul de a injura oriunde, oricand,  in orice fel, oricum si oricat dusmanii proprii sau ai celor idolatrizati de ei. Ce nu realizeaza este ca uneori, ceea ce ei vad ca „libertate de expresie” este o agresiune asupra dreptului celorlalti de a beneficia de bun simt …

Sesizam acum ceva vreme, impartirea celor 2 televiziuni RTV si A3 facuta asupra segmentului anti-Basescu. Observam atunci cum RTV se fixase asupra publicului mai elevat, iar A3 asupra celui mai putin „dotat”. Fie din disperare, fie din lipsa banilor si scaderea nivelului propriilor jurnalisti, fie din prostie astazi cele 2 televiziuni fura pur si simplu painea de la gura OTV-ului … Programul acestora se deruleaza sub lozincile „nici o zi fara proteste regizate”, „nici o zi fara ipocrizie”, „nici o zi fara porcaiala la adresa lui Basescu, Boc si PDL”, „nici o zi fara porcairea dusmanilor”, „nici o zi cu cultura sau bun simt”, „nici o zi fara Ciuvica si alti … care sa debiteze numai tampenii”, etc. Bombardati cu reprosuri, reactioneaza acuzand „televiziunile aservite puterii”, fara a putea explica propria atitudine. Atitudinea „favorabila” puterii a catorva televiziuni este  asumata, dar in nici un caz nu ajung la nivelul lor de depravare. A3 si RTV fac de atata vreme partizanat de o parte a baricadei politice incat au degenerat la un nivel ce face OTV-ul sa para post cultural. Nu mai au valori, nu mai au Dumnezeu, nu mai au limite, nu mai au credibilitate si daca de maine Traian Basescu ar dispare nu ar mai avea nici de ce exista …

Reclame

4 Responses to Evenimentele zilei …

 1. ela spune:

  Cred ca le acorzi totusi prea mult credit celor doi caraghiosi.
  Au fost trimisi „in emisie” pe strada,in fata CNA-ului, sa sporeasca curiozitatea unui public care s-a cam plictisit de televiziunile lor.Si,cel mai probabil, pentru a mai reduce din impactul discursului prezidential.
  Astfel,toti participantii au fost multumiti: mogulizatoarele au avut subiecte, clownii au avut vizibilitate iar fericitii participanti au mai indulcit efectul crizei cu covrigul primit.

  • poweraxxel spune:

   Multi ar da dreptate opozitiei cand afirma ca PDL este un monstru. Dar cand ne uitam la ei, la opozitie, realizam ca in celalalt colt al ringului este un monstru diferit doar prin faptul ca este mai hamesit…

 2. Sorin spune:

  Bati campii si -sa am pardon -lingi la greu.Mai ramane sa spui ca EVZ -alta trompeta bashista- ca cei de la miting au fost adusi cu autocarele de pe aiurea.In rest,constat ca esti destul de ocupat pentru un ins cu pretentii-diferenta de 6 zile intre doua postari este cam mult,si ca ca un facut -cacofonia este asumata-de regula ,postarile apar atunci cand flatuleaza mult stimatul.
  In rest numai de bine ,si repet:mai vizioneaza si tu da capo al fine documentarul cu pricina-Colapsul Economic al Romaniei -sheet am vrut sa spun Argentinei dar tot aia este- si in special intre minutele 30 si 50 ale documentarului.
  Daca nu sti link-ul ti-l mai dau odata
  http://stagevu.com/video/waybpskppary

  • poweraxxel spune:

   Stimabile, stii care este de fapt problema cu afirmatia EVZ? Problema este ca atat de mult s-a exagerat la ultimele mitinguri din partea opozitiei cu astfel de manevre incat chiar daca nu ar fi adevarat, EVZ tot ar fi crezuti! Daca mai vrei exemple de motive din care toata lumea acuza „regizarea” mitingurilor, intreaba parlamentarul PSD care dadea interviuri de la fata locului …
   In privinta Argentinei, te sfatuiesc sa iti amintesti de Romania anilor de dupa inlaturarea lui Ceausescu … Probabil ca tot acolo ne indreptam si noi, dar norocul nostru este ca PSD s-a prabusit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: