Simfonie de toamna …


Acum, dupa ce „muzicienii” principali ai scenei politice si-au expus mai mult sau mai putin „piesele” pe care urmeaza sa le „cante” numite „program de guvernare”, imaginea in ochii multora este ca PDL este un monstru, PNL un monstru in devenire iar PSD nu este nimic!

PDL este un monstru pentru ca habar nu are sa comunice, pentru ca trosneste din toate incheieturile sub presiunea coruptiei, pentru ca desi a identificat corect majoritatea problemelor nu este in stare sa aplice solutiile … Dupa ce a ajuns la putere cu un plan acceptat de majoritatea romanilor, s-a trezit incapabil sa il aplice. Si desi stie foarte bine ce are de facut, refuza si acum sa „ia taurul de coarne” de frica unor televiziuni si impotrivirea unor membri care ajunsi la guvernare descopera ce dulce este mierea. Ajung sa se contreze cu insasi locomotiva care i-a adus unde sunt pentru acea miere …

PNL este un monstru in devenire care nu mai are nevoie decat de accederea la guvernare pentru a fi consacrat cu titulatura de „monstru”. S-a transformat dintr-un partid de dreapta intr-un partid anti-persoana … Hilar este ca desi au un program de guvernare, nimeni nu poate garanta respectarea lui in cazul in care ajung la guvernare, din moment ce „multimea galbena” deja freamata la auzul numelor propuse ca si potentiali ministri. Si tot hilar este ca acest program seamna foarte mult cu cel al PDL de dinaintea ajungerii la guvernare! Pe zi ce trece, avem confirmarea faptului ca Traian Basescu este un model pentru Crin Antonescu daca vedem cum se conduce acest partid. Si confirmarea ca PNL este un PDL mai tanar din moment ce vedem membrii sai cum chiar aflati in opozitie dau dovada de aceleasi metehne ca si PDL-istii de la guvernare.

PSD nu reprezinta nimic dupa cum am vazut si din „prezentarea prezentarii” programului de guvernare propus de ei … Un program de guvernare modificabil continuu si un guvern fara nume, lesne de inteles de ce din moment ce ar fi fost nevoiti sa rosteasca nume nedorite atat de majoritatea romanilor cat si de PNL. Asadar, in timp ce isi asteapta nerabdator randul, PSD face ce stie cel mai bine, joc de glezne … Plimba pe sticla un program cu cota diferentiata modificand-o precum cotele de la bursele de pariuri.

Fie ramanem cu guvern PDL, fie ne alegem cu 2 guverne daca pica PDL (PSD + PNL, fiecare cu prim-ministrul sau si cu ministerele insumate!).

Asadar, PDL a pornit cu o partitura care parea promitatoare dar o canta prost, PNL are acum o partitura ca a PDL-ului dar o critica pe aceasta iar PSD are o partitura cu multe lipsuri si dezacorduri. Mai mult ca sigur, vom fi siliti sa ascultam doar muzica proasta. Va fi vai de urechile noastre!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: