Consecventa Realitatea TV …


Ce scriu ei despre vechi evenimente pe site-l propriu acum …

„Trăim într-o tensiune continuă, ne-am împărţit în tabere, suntem asmuţiţi unul împotriva celuilalt. În săptămânile din urmă, o dată cu startul oficial al campaniei pentru preşedinţie s-a declanşat un adevărat război româno-român. Sunt aruncaţi în acestă luptă politicieni, membri de partid, simpli cetăţeni, bresle, sindicate, pensionari, bugetari, oameni de afaceri şi, nu în ultimul rând, ziarişti.

Cel mai recent scandal, cazul S.R. Stănescu-Chirieac-Macovei, ne-a făcut să luăm o decizie fără precedent: întrucât felul în care Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chirieac înţeleg sau practică meseria aceasta în încercarea de a obţine informaţii, nu are legătură cu felul în care noi o înţelegem şi o practicăm, cu regulile şi cu principiile profesionale ale Realitatea TV, am hotărit să nu-i mai invităm în dezbaterile electorale din platourile acestei televiziuni pe cei doi jurnalişti”.

… si ce spuneau de fapt la TV …

„Doamnelor si domnilor, felul in care Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac inteleg, dar mai cu seama practica meseria aceasta nu are legatura cu felul in care noi o intelegem si practicam, cu regulile si cu principiile profesionale ale Realitatea TV. Drept urmare, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac NU VOR MAI fi invitati in studiourile Realitatea TV”, a anuntat sambata prezentatorul jurnalului de la ora 18.00.

Astazi …

Cel putin pe Bogdan Chireac il vedem destul de des …

La cele de mai sus, amintim ca odata, candva, tot Realitatea TV a incercat crearea unei liste de personalitati interzise pe post. Din lista respectiva, facuta publica la acea vreme de Catalin Tolontan, observam ca astazi jumatate dintr-e nume sunt promovate cu infocare …

http://www.tolo.ro/2009/09/11/lista-alba-pisica-neagra-la-rtv/

In incheiere, pe internet, am regasit un vechi clip …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: