O intrebare si din partea mea …


Pe ziare.com, am citit un articol foarte interesant. Autoarea, Camelia Badea, avea un mesaj pentru Crin Antonescu:

„Ca si jurnalistul pe care l-ati acuzat in emisiune ca v-a atacat la comanda „sefului sau” Traian Basescu, dar si in calitate de potential votant al dumneavoastra la alegerile prezidentiale, va intreb domnule Crin Antonescu de ce sprijiniti doi politicieni in aceasta cursa si nu v-ati batut ca la Curtea Constitutionala sa ajunga adevarati specialisti in ceea ce urmeaza sa faca timp de 6 ani?

Iar daca nu v-au placut cei propusi de PD-L. de ce nu ati venit cu nume la fel de grele, precum Corneliu Liviu Popescu sau Simina Tanasescu, doi profesionisti in drept constitutional care fac parte din Comisia pentru Revizuirea Constitutitiei constituita la Fundatia Horia Rusu, apropiata de partidul dumneavoastra?

Si daca nu am fost suficient de explicita, va invit sa imi raspundeti dupa ce urmariti cu atentie inregistrarea video atasata stirii Teodor Melescanu a schimbat scorul unui vot din Parlament, de care am dat, intamplator pe Internet, cautand informatii despre candidatul PNL la Curtea Constitutionala.”

Nu ma astept ca Antonescu sa raspunda vreodata pentru ca nu cred ca o poate face cu acelasi aplomb si verva cu care combate subiectul Traian Basescu…

In definitiv, Crin Antonescu ne tot descrie cum va fi el un alt fel de politician, si nu unul care sa se implice in toate jocurile murdare de care ii acuza pe ceilalti. Fara sa isi dea seama, ne-a demonstrat ca este deja ca ceilalti! Daca ajungi sa spui ca tu esti altfel si folosesti orice mijloace, inclusiv CC ca sa te lupti , deja esti ca ei …

Articolul complet aici:

http://www.ziare.com/ccr/stiri-ccr/cum-se-va-inclina-balanta-la-curtea-constitutionala-1021591

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: