Confirmari (3)…


Presa „aservita” opozitiei, continua sa imi dea argumente sa o consider „aservita”!

O emisiune la Antena3. „Tovarasul” Nastase (citez din Ion Iliescu), explica de ce Valter Dorneanu trebuie sa fie judecator CC. Incepe demonstratia citind din constitutie, o chestie care face trimitere catre alta chestie … Bun pana aici. Astept sa imi citeze din chestia catre care se facea referire devenind din ce in ce mai interesat. Problema este daca majoritatea deputatilor care aleg un judecator CC trebuie sa fie calificata sau simpla.  Numai ca … surpriza!!! Cand sa citeasca omul din legea organica, unde trebuie sa se scrie clar, negru pe alb, vine din partea domniei sale o replica halucinanta! Desigur, in legea aceea scrie ce zice el cica, si nu are rost sa citeasca mai departe, pentru ca nu o are la el, si oricum se scrie ce zice el … Iar colac peste pupaza, incheie cu ceva de genul „asta este, trebuie sa faca precum zicem noi, ca noi avem dreptate”. Iar moderatorul doarme in bocanci … Parca vedeam o plenara PCR … N-am ce sa mai spun despre Antena3! Victor Ciutacu plange de mila Gabrielei Vranceanu Firea! Nu vreau sa fiu rau, dar „daca o cauti cu lumanarea s-ar putea sa o gasesti” spune o vorba veche romaneasca. Iosif Buble interzice comentariile celor care ii pun probleme si pe care nu ii poate combate cu argumentele standard voiculestiene gen injuraturi si ocari … Asta stiu sa faca jurnalistii „competenti” de acolo. Atat de competenti incat nu stiu sa isi combata nici macar proprii cititori!!! Rezolva cenzurand …

La Realitatea TV, aceeasi surpriza! Din partea PNL insa. Orban (Ludovic) se agita foarte tare ca o sluga PSD-ista nu este numita judecator la CC de catre Anastase! Acuza PDl ca doreste sa isi puna propria sluga la CC, dar nu explica si ca cel pe care il sustine tot o sluga este, cu nimic mai breaza decat cea a portocaliilor! Parca Orban era in PNL! De cand un PNL-ist anunta sus si tare ca nu mai participa la sedintele  biroului permanent ca nu este pus un judecator PSD-ist? Poate explica Antonescu asta. Se chinuie Orban sa ma lamureasca pe mine ca asa e legal! Nu ne mai luati de prosti ca suntem mai destepti decat voi! Stim ca vreti sa fie ales PSD-istul pentru ca la senat acestia sa va sprijine pe voi sa va numiti propria sluga galbena la acelasi post, de judecator de CC!

Pana de curand, multi comentatori de net si politicieni, infierau tradatorii, pentru ca le stricau interesele. Acum, PSD si PNL se bazeaza pe tradari pentru motiunea de cenzura! Pai, pana la urma cum e fratilor? Sunt buni sau nu tradatorii???

Daca ma intrebati pe mine, nu exista tradatori! Fiecare parlamentar are dreptul sa se duca oriunde si oricand, in orice partid care il accepta sau sa ramana independent! Nu vad asta mai imoral decat declaratiile belicoase ale unor partide care cand sunt avantajate ii declara eroi, iar cand nu ii acuza de tradare, terorism, etc …

Update: Citesc pe HotNews o stire interesanta …

Scandalul Firea-Boureanu: CNA aplica o amenda de 18.000 de lei postului Antena 3

Joi, 3 iunie 2010, 15:52
Jignirile dintre moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea si invitatul Cristian Boureanu, in emisiunea „Stirea zilei” de luni, 31 mai, au atras postului Antena 3 o amenda de 18.000 de lei din partea CNA. Membrii Consiliului au aplicat aceasta sanctiune pentru degenerarea limbajului folosit, pentru lipsa de impartialitate a moderatoarei si pentru faptul ca nu a asigurat echilibrul intre opozitie si putere, in studio. Sanctiunea a fost indelung negociata, amenda maxima propusa initial fiind de 20.000 de lei (propusa de Ioan Onisei, membru CNA), iar cea minima – o somatie publica, propusa de Grigore Zanc, membru CNA, care a invocat in acest sens contextul „exceptional”‘, mai exact faptul ca moderatoarei i-a murit sotul in primavara si are „circumstante atenunante”. „

Si ca sa fie si mai interesant …


ANAF sesizeaza Parchetul in cazul Realitatea Media SA, pentru infractiunea de evaziune fiscala

Joi, 3 iunie 2010, 15:09
ANAF a sesizat Parchetul in cazul controlului pe care il efectueaza la Realitatea Media SA, pentru infractiunea de evaziune fiscala, dupa ce a constatat ca „societatea nu a evidentiat, calculat si platit obligatiile fiscale datorate, prejudiciind in acest fel bugetul general consolidat”.
„Avand in vedere faptul ca aspectele constatate intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de evaziune fiscala au fost sesizate organele de urmarire penala”, precizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala, intr-un comunicat de presa.
Inspectia fiscala partiala la S.C. Realitatea Media SA s-a declansat in 28 septembrie 2009, dupa ce societatea a solicitat o rambursare de TVA, inscrisa in decontul aferent lunii iunie 2009.
„Din datele existente la Oficiul National al Registrului Comertului, in luna august 2009, societatea figura in procedura de deschidere a insolventei, fapt ce constituie potrivit OMFP nr.1857/2007 cap. 3, pct.4, lit. b), element de risc fiscal ridicat, iar pe cale de consecinta rambursarea TVA se realizeaza dupa efectuarea inspectiei fiscale”, explica ANAF.

Constatarile ANAF pe perioada inspectiei fiscale partiale:

  • societatea inregistra la sfarsitul anului 2008 pierdere fiscala semnificativa;
  • cuantumul redus al obligatiilor fiscale reprezentand impozite si taxe datorate bugetului general consolidat declarate de societate;
  • volumul semnificativ al tranzactiilor economico–financiare derulate cu persoane afiliate constand in cumparari si vanzari de bunuri si prestari de servicii,

In urma acestor constatari, inspectia fiscala partiala s-a transformat in inspectie fiscala generala, care se efectueaza in prezenta reprezentantilor legali desemnati de contribuabil.

„In prezent, inspectia fiscala generala la S.C. Realitatea Media SA este in derulare, iar in conformitate cu Codul de Procedura Fiscala, pana la finalizarea inspectiei fiscale se pot intocmi acte privind constatarile preliminare, care au caracter bilateral”, potrivit sursei citate.”

Astept sa vedem cat de discutate pe posturile respective vor fi aceste noutati!!!

Update 2:

Iata ce spune Jurnalul.ro despre asta! Vedeti ca nu este aratata adevarata motivatie!!!

La ora 17.00, nici Antena3.ro nici Realitatea.net nu sufla un cuvintel despre cele de mai sus … Doar HotNews.ro le publica pe toate, Jurnalul.ro trunchiat pe cea despre Antena3 si Antena1, iar impactnews.ro doar stirea despre Realitatea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: