Cel gras si cel slab …


Lasand la o parte finalul cu paharul, o reclama din aceste vremuri imi atrage atentia foarte mult. Uitati-va si voi, si comparati cu ceea ce traiti zi de zi … Va pare cunoscut???

PS: primesc de pe net un mesaj: „stoiansilvia2002: Sa afle toata tara: „Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace… Ora 9 piata victoriei sunt asteptati peste 40000 de oameni. Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos. Constanta , Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad si-au anuntat prezenta: studenti , politisti , pensionari, revolutionari… Cine e cu noi sa dea mesajul mai departe. Ceausescu a iesit în balcon si a spus «va dau 100 de lei la salariu» si a fost împuscat. Acum ne iau 25 la suta din salariu, si noi sa tacem? Va asteptam pe 19 mai in piata victorei daca aveti curaj. DA MAI DEPARTE!!Sa afle toata tara Bookmark”

Din moment ce se refera la taiere de 25 %, presupun ca se refera tot la cei grasi!!! Poate ar trebui sa iesim si noi in strada, cei slabi, cu oualele si rosiile aferente, sa ne razbunam pe grasi si sa aratam ca si cei slabi pot castiga … Dar am uitat, este miercuri … Noi, slabii, suntem la munca …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: