Decizii greu de luat …


Basescu a fost inca odata cel care isi asuma o masura de care toti ceilalti fug, desi cu totii stim ca asta este singura varianta! Va mai amintiti problema cainilor vagabonzi de la primaria Bucuresti? Nici un primar cu exceptia lui nu a avut curajul sa scape de ei! Toti spuneau ca nu e corect sa ii omori, dar si recunosteau ca nu este alta solutie. El a fost singurul care a preferat sa isi ia toate injuraturile si sa faca lucrul acesta. Acum, desi toti politicienii au amanat sa faca asta, tot el este cel care ia masura taierii veniturilor bugetarilor, desi cu totii recunoastem ca e necesara masura … Si toti se trezesc sa il injure! Dar cred ca in sinea lor, politicienii se bucura ca au scapat ei de aceasta decizie grea … Lasi!

PS: Vad cum bugetarii tipa lamentati pe posturile TV. Se chinuie sa ne lamureasca de ce trebuiesc ei intretinuti. Mi se face sila … Pe Ziare.com o doamna se plage ca a trebuit sa renunte la HBO si ca nu ii mai ajung banii de gradinita pentru copii. Unii nici macar nu isi permit sa faca copiii aia! Isi risca propria casa, dar nu ies pe strazi sau dau buzna in studiourile de televiziune! Demnitate nu inseamna sa faci presiuni atunci cand cersesti, pentru ca nu banul il face pe om, ci omul face banul … dar asta este valoarea bugetarilor nostri!

In final, un mic procent se agita de colo colo pe ecranul televizoarelor. Cei  tacuti, care nu au loc si nu sunt reprezentati pe ecrane, rasufla usurati … Cuiva i s-a facut in sfarsit mila de ei …

Reclame

One Response to Decizii greu de luat …

  1. Flavius spune:

    Să ştii că exact aşa am simţit: uşurat. La fel cum m-am simţit uşurat când am văzut că nu iese totuşi Geoană preşedinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: