Dar idei aveti?


Ma uit si ma minunez! In studioul unei televiziuni, un lider guraliv de sindicat tipa ca guvernu’ e de vina,  si ca solutia este cresterea taxelor si nu concedierile! Dar mai au si un reprezentant al patronilor, care explica cat se poate de clar ca, cresterea taxelor inseamna moartea economiei! Ironic este ca si netul este plin de astfel de exemple! Daca as fi in locul lui Boc, as lua toate deciziile solicitate de diversi, incepand de la bagatori in seamna pana la lideri de opozitie (apropo, aseara era interesant sa aud pe Realitatea TV pe Ponta si in acelasi timp pe Antonescu pe Antena 3, in acest fel vrajeala era maxima …).

As creste TVA-ul 2-3 puncte, as scade cota unica cu 2-3 puncte, as da afara 10-20 % din bugetari, si ca sa pun capac as schimba si legislatia fiscala, impunand pedepse uriase pentru evaziune.

Mai mult, as rezerva 12 miliarde de Euro, cate unul pe luna, pentru investitii. Dar noi toate, nu plata pentru cele vechi! In licitatiile de adjudecare a acestora, as cere detalierea pretului solicitat de ofertanti (pret materiale, pret mana de lucru, pret logistica, profit, etc.), si compararea cu alte lucrari asemanatoare facute in restul UE (ex. km de autostrada in Romania fata de Germania, Franta si Spania, etc.).

As vinde CFR, termocentralele, metroul, as externaliza serviciile publice incepand cu spitalele, scolile, si mare parte a administatiei publice (ce-a care asigura servicii), etc.

Fiecare dintr-e noi blamam sau aparam guvernul, dar nimeni nu face ceea ce este cel mai important! Haideti sa si producem idei, sa ne si adunam in jurul lor, pana vom deveni o masa asa de mare incat sa le impunem, indiferent ca guvernul este PDL, PSD sau PNL! Numai asa putem iesi din criza in care ne aflam din ’89, prin impunerea ideilor comune, si nu prin partizanatul in care ne-am adancit ca niste prosti si asteptarile fata de un partid sau altul …

Voi ce credeti ca ar trebui facut?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: