Presa de la cascadorii rasului …


Am fi chiar toti ipocriti daca am critica in masa guvernul pentru viata petrecuta intr-o criza pentru care nu este vinovat! Si asa, avem deja destui astfel de ipocriti. Am urmarit intr-o zi chiar cu atentie opiniile de pe Realitatea. Dimineata au inceput cu faptul ca Boc nu taie de la stat sa ajute sectorul privat. Au fost invitati niste neica nimeni, mari nume cica din domeniul privat, unu dl Smecher, altul un angajat de-al lor pe care tot vor sa il promoveze, etc. Toti declarau in cor ca guvernul trebuie sa taie din chetuielile bugetare. Dar nu din investitii de la buget! Nu din salarii! Nu din dat oameni afara! Dar din ce naiba a mai ramas???? Dar sa trecem mai departe. Pe la prinz deja bagau o ciorba de anticoruptie gen Voicu, etc. Chemau un Ciuvica, orfan de principi si de directii. N-are rost sa intru in detalii ca stiti voi singuri cine este Ciuvica. Mai spre seara, subiecte „grele” si cu priza la tribuni demagogi: socialul. Seara o iau baietii frumos, cu imagini de la greve, mai putin de la cele actuale (ca nu mai au asa multi participanti) si mai mult de la cele vechi (cat inca mai erau intreprinderi de stat). Acu’, vedem opinii exact invers decat dimineata. Sa inteleg ca au ajuns sa isi mazileasca proprii analisti care dimineata spuneau exact invers? Bineainteles, sunt in stare sa isi mazileasca propria mama pentru audienta! Deh, criza e grea! Mai departe, o duc in penibil cu stilul propriu de a critica pana si imprumutul de la FMI! Au uitat sa le spuna bugetarilor ca acestia isi mai primesc inca salariile tocmai gratie acestui imprumut! Si mai vor si investitii, sau mai stiu eu ce masuri de relansare. Pai de unde fratilor? Deocamdata Boc se chinuie sa indeplineasca conditiile pentru imprumutul cu care va da salariile! Ce n-ati inteles de aici? Iar cu ce ramasite mai are, se chinuie si el ca …. sa isi plateasca clientela politica, ca avea nevoie de sprijin de la cineva in campanie cand se lupta cu de’alde voi care sprijineati un „prostanac” ca Geoana, un „penal” ca Voicu si un „dictator” precum Crin Antonescu!
Despre Antene ca sa mai spun! In afara de emisiunea lui Moise Guran (pe care o recomand tuturor) care mai pastreaza inca o urma de profesionism si corectitudine, nu ma uit decat cand vreau sa ma amuz de fete cazute, plouate, sau sa vad cum isi plang unii de mila! Intre noi fie vorba, cred ca este un fel de razbunare, pentru ca ma uit tocmai pentru a ma razbuna pentru toate mojiciile si mizeriile pe care Antena 3 le-a facut in campanie! Si pentru ca inca mai astept sa vad dupa cat timp reusesc sa anunte si ei ca Voiculescu a fost declarat colaborator al Securitatii, sau ca Teo candideaza peste tovarasa Minca, demn membru de partid!

PS: Apropo de imprumutul de la FMI. Va rog, care stiti, sa ma lamuriti si pe mine, ca presa asta e ocupata cu denigrarea lui Boc in loc sa faca informari ample! Imprumutul de la FMI si Banca Europeana va fi returnat in mara parte de catre Banca Nationala a Romaniei, care de altfel este si beneficiara a mai mult de jumatate din acest imprumut. Restituirea se va face ironic, din tepele pe care BNR-ul le va trage speculatorilor pe curs, si din alte venituri obtinute prin plasarea inteligenta (cu profit), a fondurilor pe care le are la dispozitie. Cealalta parte, mai putin de jumatate, va fi returnata de Ministerul de Finante, din alocari bugetare, peste cativa ani, cand in mod normal vom iesi din criza si vor fi incasari excedentare oricum. Deci, asa vad eu lucrurile. Stiti voi altceva?

PS2: „Trebuie s-o spunem de la-nceput: adevărul, în sensul inteligenţei de a discerne binele de rău şi al onestităţii de a recunoaşte faptele indiferent dacă-ţi convin sau nu, adică adevărul obiectiv şi nedeformat de pasiuni şi interese, nu mai există de mult în România. Nu mai trebuie căutat nici la politicieni, nici la ziarişti.”

Va recomand articolul lui Cartarescu din EvZ.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-conul-emil-boc-fata-cu-televiziunea-891745.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: